2019 Audi Q3

Зовсім дорослий… компанія Audi представила новий Q3. Молодший кросовер родини Q перейняв багато від своїх старших братів. Що саме?


AUDI Q3 АВТОМОБІЛЬ ТИЖНЯ

Audi Q3 2019 модельного року помітно додав у розмірах. Так, новинка стала на 97 довше і на 25 мм ширше свого попередника, а відстань між осями збільшилася на 77 мм. Так що тепер у другому ряду стало помітно просторіше. За рахунок виросла колісної бази інженерам вдалося викроїти додатковий запас місця в області голови, колін і плечей. Крім того, пасажири другого ряду отримали можливість регулювати задні сидіння по довжині – в діапазоні 150 мм. Об’єм багажного відсіку також підріс. При піднятих спинках задніх крісел його обсяг варіюється від 530 до 675 л, а при складеному обсязі корисного простору збільшується до 1525 л. За доплату можна навіть оснастити п’яті двері електроприводом і системою дистанційного відкриття – рухом ноги під бампером.


2019 Audi Q3
2019 Audi Q3

Що з обладненням?

З цим теж повний порядок. Audi Q3 нового покоління запозичив у старших моделей Q-сімейства і обладнання. Наприклад, новий кросовер отримав фонову підсвічування салону (вибрати можна один з 30 кольорів), двозонний клімат-контроль, обігрів керма і панорамний дах. Правда, все це обладнання будуть пропонувати за доплату.

Головне ж нововведення в інтер’єрі нового Audi Q3 – це “цифрова концепція управління”. Така ж, як і у більш дорогих моделей марки. Уже в базі кросовера оснащується 10,25-дюймовий цифровий приладова панель. Центральний сенсорний дисплей розмір 8,8 дюйми покладені базова комплектація. Але за доплату можна буде замовити екран розміром 12,3 дюйма.

У Європі продажі нового Audi Q3 почнуться вже в листопаді цього року. Сподіваємося, що до нас новинка добереться лише трохи пізніше. Поки що в Audi анонсувала чотири доступні для нового Q3 двигуна. Всі мотори (дизельні та бензинові) – це рядний «четвірка», що розвиває потужність від 150 до 230 к.с. На вибір покупцям запропонують 6-ступінчасту “механіку” або 7-ступінчастий «робот» S ​​Tronic з двома зчепленнями. Базовий кросовер отримає привід на передні колеса, для старших виконань передбачений повний привід чотири.

Нова система Audi Drive Select дозволяє водієві вибирати аж з шести різних режимів руху.


БЕЗПЕКА

У Audi впевнені, що новий Q3 стане одним з найбезпечніших автомобілів у своєму класі. Список асистують систем великий. Так, можна буде замовити систему автоматичного паркування або адаптивний асистент руху.

Інтер’єр нового Audi Q3 був повністю перероблений. Слідом за старші моделі марки нового кросовера відмовився від більшості аналогових кнопок. Приладова панель тепер цифрова вже в базі.

БАГАЖНИЙ ВІДСІК став більше. І це, звичайно ж, хороша новина. Крім того, за доплату для нового Audi Q3 запропонують систему зберігання – сітки і гачки.

ПЕРЕДНІЙ ПРИВІД буде у машин в початкових комплектаціях. Дорожчі версії оснастять системою чотири на чотири (повний привод). А ось інформація про мотори буде пізніше.

Зі зміною поколінь Audi Q3 став просторніше. Пасажири другого ряду тепер будуть відчувати себе набагато вільніше, навіть зможуть регулювати сидіння по довжині.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

RECOMMEND BLOGS